Direct naar de inhoud

Word jij Familiebedrijf van het jaar 2021? Meld je dan nu aan!

De gemeente Den Haag organiseert op 30 november het event Den Haag Onderneemt. Tijdens dit event wordt de Haagse Parel uitgereikt. Dé ondernemersprijs vanuit de gemeente Den Haag voor Haagse bedrijven en personen wegens hun bijdrage aan de Haagse economie. Dit jaar met een categorie specifiek voor Haagse familiebedrijven.

Waarom meedoen?

Een succesvol familiebedrijf met betekenis voor de stad Den Haag is nooit de gewoonste zaak van de wereld. De bijdrage voor de lokale economie, de sterke binding met de stad en de maatschappelijke betrokkenheid zijn wellicht vanzelfsprekend voor de ondernemer. Maar deze eigenschappen kunnen andere familiebedrijven, ondernemers of potentiële startende ondernemers in de stad inspireren én motiveren.

Ben of ken je een familiebedrijf dat zich op een bijzondere manier profileert binnen de gemeente Den Haag op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, werkgelegenheid, duurzaamheid en of innovatie? Meld je dan aan via info@eigenwijze-consultancy.nl onder vermelding van de Haagse Parel. Dan wordt er snel contact met je opgenomen.