Direct naar de inhoud

Werken aan de maatschappij van morgen met FutureWorks The Hague

Wil jij met jouw bedrijf ook werken aan de maatschappij van morgen? Dat kan met studenten van Hogeschool Inholland Den Haag. Op donderdag 29 september is de officiële lancering van FutureWorks The Hague, het nieuwe initiatief van Hogeschool Inholland Den Haag.

FutureWorks The Hague is de schakel tussen onderwijs en praktijk in regio Den Haag. Samen met bedrijven, ondernemers en maatschappelijke organisaties werken studenten aan haalbare opdrachten.

Meld je voor donderdag 22 september aan voor de lancering van FutureWorks The Hague op donderdag 29 september bij de Hogeschool Inholland Den Haag aan de Theresiastraat 8 in Den Haag. Geniet van een discussiepanel, een live optreden van het satirische nieuwsplatform De Speld, netwerken en borrelen.

Programma FutureWorks The Hague

16.00 – 16.30 uurInloop en ontvangst gasten
16.30 – 17.15 uurDagvoorzitter Leila Prnjavorac in gesprek met onder andere:
Marije Deutekom – Lid College van Bestuur Hogeschool Inholland
Ad van Ginkel – Vicevoorzitter MKB Den Haag
Robert Medenblik – Voorzitter VNO-NCW Regio Den Haag
17.15 – 17.45 uurDe Speld Live
17.45 – 19.00 uurBorrel & netwerken

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail als toegangsbewijs. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers en deelname is op volgorde van aanmelding.

Samenwerkingspartners FutureWorks The Hague

MKB Den Haag, VNO-NCW Regio Den Haag, Rechtswinkel070, Saldo Baas. FutureWorks The Hague is een initiatief van Hogeschool Inholland Den Haag.