Direct naar de inhoud

Bespaar 95% op energiekosten met warmtekussens

Traditionele terrasverwarmers vreten stroom. Elektrische en gasheaters zijn hierdoor onnodig duur. Daar komt bij dat ze vooral de buitenlucht verwarmen, terwijl je alleen je gasten comfort wilt bieden. Door de oplopende energieprijzen is deze manier van je terras verwarmen dan ook een behoorlijke kostenpost geworden.

Gelukkig is er een alternatief, waarmee horecabezoekers er net zo warm bij zitten tegen een fractie van de kosten. Warmtekussens besparen namelijk 95% op stroom in vergelijking met ‘ouderwetse’ heaters. Daarmee zijn ze veel beter voor het milieu én aantrekkelijk voor je portemonnee.

Inkoopkorting van 50% van de gemeente Den Haag

Als gemeente Den Haag willen we horecaondernemers graag helpen met energie besparen. Daarom ontvangen zij nu tijdelijk een forse inkoopkorting wanneer ze overstappen op zuinige terrasverwarmers. Haagse ondernemers die voor het eerst warmtekussens aanschaffen krijgen tijdelijk 50% korting, tot een maximum van € 2.500.

De perfecte oplossing

Warmtekussens van Sit & Heat besparen tot 95% op energie, doordat ze pas starten met verwarmen zodra er iemand op gaat zitten. Ook stoppen ze weer automatisch zodra gasten vertrekken. Hierdoor gaat er geen warmte meer verloren aan de buitenlucht. De kussens zijn naar eigen wens samen te stellen, met jouw eigen logo en in een kleur naar wens. Ook zijn er verschillende modellen beschikbaar, voor zowel banken als stoelen.

Ook belangstelling?

Inmiddels hebben ruim 40 Haagse horecazaken al energiezuinige warmtekussen liggen. Nieuwsgierig geworden? E-mail vragen naar duurzaamondernemen@denhaag.nl of meld je direct aan via denhaag@sitandheat.com voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.