Direct naar de inhoud

Programma Impact Economy

Den Haag is de stad voor ondernemers die willen bouwen aan een betere wereld. Als ImpactCity biedt Den Haag een breed scala aan kansen en diensten aan ondernemers en andere impactmakers met innovatieve oplossingen. De stad wil een aantrekkelijke omgeving bieden aan de innovatieve en dynamische ondernemer van morgen. Dat is belangrijk voor de Haagse concurrentiekracht en werkgelegenheid.

Innovaties

Den Haag is dé plek voor start-ups en bedrijven die zich richten op maatschappelijke en technologische innovaties met internationale impact. Hier, in de internationale stad van Vrede en Recht, wordt gewerkt aan vernieuwende oplossingen voor een betere wereld. Den Haag is een uniek knooppunt dat start-ups, overheden, internationale bedrijven, kenniscentra en duizenden kleine creatieve ondernemers met elkaar verbindt. Denk aan maatschappelijke vraagstukken op het gebied van energie, duurzaamheid, water, voedsel of humanitaire innovatie. Economisch succes en maatschappelijke impact gaan in Den Haag hand in hand. Dit heet de ‘impact economy’.

Om de groeipotentie volledig te benutten, investeert de stad in mensen, plekken, experimenten en ideeën. Het programma schept zo de randvoorwaarden voor een vestigingsklimaat waar volop ruimte is voor innovatief ondernemerschap. Kijk op ImpactCity voor alle mogelijkheden die dit programma biedt.

Programmering

De gemeente Den Haag wil innovatieve ondernemers en creatief talent stimuleren om met goede ideeën en plannen te komen om de Impact Economy verder te ontwikkelen.

Hieronder vind je links naar actuele programma’s voor 2022: