Direct naar de inhoud

Thema’s

Als jouw mkb-onderneming uit de Haagse regio klaar is voor een serieuze stap over de grens, dan helpen wij je graag met het slagen ervan. Misschien droom je van zakelijk succes bij onze Duitse buren of wil je het aantrekkelijke marktpotentieel van het Verenigd Koninkrijk of Denemarken aanboren.

Cybersecurity is het beschermen van systemen, netwerken en programma’s tegen digitale aanvallen. Het is ook voor jouw bedrijf belangrijk om je goed tegen deze aanvallen te beschermen. Want er zijn nu meer apparaten dan mensen en de aanvallers vinden steeds nieuwe manieren uit.

Den Haag werkt aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor startende en groeiende bedrijven die werken aan een duurzame, nieuwe economie. Daarnaast biedt Den Haag een breed scala aan kansen en diensten aan ondernemers en andere impactmakers met innovatieve oplossingen.

Duurzaamheid is niet alleen goed voor het milieu. Het bespaart je ook geld. Wil je aan de slag met duurzaamheid binnen je bedrijf? Lees dan de tips op deze pagina.

Nieuwe digitale uitvindingen en slim gebruik van informatie helpen Den Haag mooier en leefbaarder te maken. De gemeente maakt steeds vaker gebruik van digitale vernieuwingen om problemen in de stad op te lossen.

Ondernemers, politie en gemeente zetten zich samen in voor veiligheid. Zo zorgen zij voor een stad waar het prettig winkelen en werken is.

Je digitale bedrijfszaken regel je via eHerkenning.
Met eHerkenning kun je als bedrijf veilig, betrouwbaar en eenvoudig online zaken regelen met de gemeente.