Direct naar de inhoud

Slim energie besparen doe je zo!

Bent u een slimme ondernemer die tijd te kort komt om met een frisse blik naar uw zaak te kijken? De gemeente helpt u graag op weg naar een duurzaam bedrijf. Door slimme producten zoals LED verlichting, tijdschakelaars en luchtgordijnen te installeren zet u een rem op onnodige energiekosten.

Minder energie gebruiken is een eerste stap om uw bedrijf te verduurzamen. Een onafhankelijke adviseur komt gratis langs om te kijken welke besparing in uw bedrijf mogelijk is. Deze energie intake zet in op haalbare maatregelen die u snel terug verdient en ook voor huurders interessant zijn.

Besparen in 3 stappen

  1. Intake op locatie: vraag je kosteloze intake aan. Een onafhankelijke adviseur komt langs en brengt in kaart welke maatregelen u kunt nemen om uw gas en stroom verbruik te verminderen. Dit duurt ongeveer 30 minuten en is geheel vrijblijvend.
  2. Advies en offerte: U ontvangt online een advies en ook direct een offerte. U kiest of er producten zijn die u gaan helpen met besparen. Binnen 2 weken kunt u de offerte met het advies in uw mail verwachten. Houd dus uw mail in de gaten voor de link naar uw persoonlijke online advies.
  3. Installatie: Onze Haagse installateur plaatst de slimme producten in uw bedrijf. U start daarna direct met besparen op uw energiekosten.

Voordat de installateur begint neemt hij natuurlijk nog even contact op om de installatie met u te plannen.

De offerte komt tot stand via de collectieve inkoopactie van de gemeente. Alle slimme producten zijn van hoge kwaliteit en worden door een erkend installateur geplaatst. Zo kunt u al snel besparen zonder uitzoekwerk en gedoe.