Direct naar de inhoud

Versterk je onderneming

Gemeente Den Haag helpt ondernemers ook op financieel gebied. Kijk waar je hulp bij kunt gebruiken.

Passend Financieren – platform voor ondernemers die non-bancaire financiering zoeken

Ben je op zoek naar betrouwbare non-bancaire financiering? Bezoek dan het onafhankelijke online platform Passend Financieren. Passend Financieren wijst je de weg naar de non-bancaire financier en adviseur die voldoen aan de hoogste eisen van passend, transparant én verantwoord financieren.

Rechtswinkel070 voor gratis juridisch advies

Studenten van de Hogeschool Inholland Den Haag helpen bij de Rechtswinkel070 ondernemers met vele juridische vragen. Bijvoorbeeld bij problemen met de huurbaas of een leverancier, belastingenaangifte, kwijtschelding van belastingen, verzekeringen en kwesties rondom personeel. Schroom niet om contact op te nemen met de Rechtswinkel070 voor gratis juridisch advies.

Sterker uit de crisis – Hulp bij heroriëntatie

Als ondernemer denk je ongetwijfeld na over de toekomst, na de coronacrisis en tijdens de energiecrisis. Hoe pak je de draad weer op? Waar liggen kansen voor jouw bedrijf? En voor jou persoonlijk? De gemeente helpt Haagse en Rijswijkse ondernemers met professionele coaching en advies door een onafhankelijke ondernemerscoach. Meld je aan voor hulp bij heroriëntatie. Het traject is gratis voor jou.

Financieel fit worden of blijven

Financieel fit worden of blijven? Doe de test op geldfit.nl en ontvang binnen 2 minuten gratis persoonlijk of zakelijk advies.

Uitkering of bijstand

Als ondernemer kun je hulp krijgen via de gemeente als de omzet achterblijft. Bekijk wat de voorwaarden zijn en hoe je bijstand of een uitkering kunt aanvragen. Ben je een Haagse zzp’er en heb je (tijdelijk) weinig inkomen? Dan kun je misschien gebruikmaken van de Ooievaarsregelingen. Je zakelijk vermogen telt hierbij namelijk niet mee.