Direct naar de inhoud

Den Haag Onderneemt!

Op 31 mei 2022 vindt Den Haag Onderneemt! plaats. Voor de vierde keer wordt dit event georganiseerd speciaal voor Haagse ondernemers. Net als de vorige keer vindt het plaats in de Fokker Terminal. Kom je ook? Meld je dan nu aan en schrijf je in voor de workshops.

Programma dinsdag 31 mei 2022

16.00 – 17.00    Ontvangst van de gasten
17.00 – 17.50     Plenair gedeelte
18.00 – 18.40    Break-outsessies ronde 1
18.50 – 19.30     Break-outsessies ronde 2
19.30 – 21.00     Netwerkborrel & netwerkmarkt

Thema: Lessen van zakendoen na corona

We kijken ernaar uit om na een lange periode weer met zijn allen bij elkaar te komen. Afgelopen twee jaar waren voor alle ondernemers roerig en moeizaam. Hoe gaan we nu verder? Vol goede moed kijken wij vooruit. Daarom presenteren wij Den Haag Onderneemt! 2022 met het thema: “Zakendoen na corona: Wat hebben we geleerd?”

Bekijk hier de partners.

Foto van Dennis Weening
De presentatie is in handen van Dennis Weening. Foto: Sander Nagel

Netwerkmarkt en workshops

Er zijn diverse workshops in de vorm van break-out sessies en een netwerkmarkt waar we op een interactieve manier onder andere de lessen van ondernemen tijdens coronatijd bespreken.

Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor terugkerende thema’s zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in geheel Den Haag. Uiteraard wordt deze inspirerende dag afgesloten met een ouderwets gezellige netwerkborrel.

Kom je ook? Meld je dan aan en schrijf je in voor de workshops. Zo ben je als eerste op de hoogte van de workshops en zorg je dat je er bij kan zijn.

Meer informatie? Ga naar het Ondernemersportaal en volg ons via Twitter, LinkedIn en Facebook.