Direct naar de inhoud

OndernemersOntbijt Den Haag

De gemeente Den Haag organiseert diverse keren per jaar een OndernemersOntbijt. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken gemeente en ondernemers een thema en wisselen ervaringen uit. Doel van het ontbijt is om de samenwerking tussen het Haagse bedrijfsleven en de gemeente te versterken. Lees hier hoe je aan zo’n ontbijt kunt deelnemen.

Foto van Ondernemersontbijt met in het midden burgemeester Jan van Zanen
Burgemeester Jan van Zanen praat met ondernemers tijdens een OndernemersOntbijt


Persoonlijk contact met de gemeente

Op de OndernemersOntbijten zijn er altijd bestuurders en ambtenaren van de gemeente Den Haag bij, waar je als ondernemer vragen aan kunt stellen of contact mee kunt leggen. Vaak zijn er ook mensen van ondernemersorganisaties en wijkverenigingen bij.

Organisatie

De ontbijten vinden plaats op locaties in de gebieden Den Haag Zuidwest, Schilderswijk/Transvaal en Laak. Dat kan bijvoorbeeld in een grote horecazaak zijn die in de wijk of in de winkelstraat van de wijk ligt. De organisatie ligt in handen van de bedrijfscontactfunctionarissen van de gemeente Den Haag (zie onder), ieder in het eigen werkgebied. Ondernemers worden breed uitgenodigd, zodat niemand zich buitengesloten hoeft te voelen.

Thema bespreken en netwerken

Tijdens elk ontbijt staat er een thema centraal dat belangrijk is voor de lokale ondernemers én voor de gemeente Den Haag. Te denken valt aan thema’s zoals starten, groeien, bedrijfsruimte, dienstverlening aan het mkb, regeldruk, overleven in coronatijd, duurzaamheid en sociaal ondernemen. Daarna is er gelegenheid om met elkaar te netwerken en bij te praten.

Ontmoetingsplaats ondernemers en gemeente

De ontbijten zijn kleinschalig en hebben een persoonlijk karakter. Elke ondernemer voelt zich er welkom. De bezoekers van het OndernemersOntbijt vinden het een perfecte ontmoetingsplaats voor ondernemers en gemeente. Schuif aan, doe zaken en wissel informatie uit in een prettige omgeving.

Locatie en tijd
De bijeenkomsten vinden plaats op wisselende locaties en duren van 7.30 tot 9.30 uur. Wil je weten waar en wanneer precies het volgende OndernemersOntbijt plaatsvindt? Abonneer je dan gratis op de Nieuwsbrief Den Haag Onderneemt.

Kosten en aanmelden

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname aan het OndernemersOntbijt, maar het is wel verplicht je aan te melden. Wil je deelnemen aan het volgende OndernemersOntbijt in jouw wijk? Meld je dan aan door een mail te sturen naar de bedrijfscontactfunctionaris in jouw wijk. Je vindt de contactgegevens hieronder.

Contact met de bedrijfscontactfunctionarissen

Zuidwest
Rick Teunissen
(06) 5016 1633
rick.teunissen@denhaag.nl

Laak
Jurienne Hollaar
(06) 3418 6498
jurienne.hollaar@denhaag.nl

Schilderswijk en Transvaal
Atalay Celenk
(06) 4122 1812
atalay.celenk@denhaag.nl