Direct naar de inhoud

Den Haag Onderneemt! 2021

Banner van Den Haag Onderneemt 2021

Op dinsdag 30 november vindt Den Haag Onderneemt! 2021 plaats. Voor de vierde keer wordt dit event georganiseerd speciaal voor Haagse ondernemers. Net als de vorige keer vindt het plaats in de Fokker Terminal. Kom je ook? Meld je dan nu aan. Half oktober ontvang je meer informatie over het programma en wanneer je je kunt inschrijven voor de workshops.

Thema: Lessen van zakendoen in coronatijd

We kijken ernaar uit om na een lange periode weer met zijn allen bij elkaar te komen. Afgelopen anderhalf jaar waren voor alle ondernemers roerig en moeizaam. Hoe gaan we nu verder? Vol goede moed kijken wij vooruit. Daarom presenteren wij Den Haag Onderneemt! 2021 met het thema: “Zakendoen in coronatijd: Wat hebben we geleerd?”

Netwerkmarkt en workshops

Er zijn diverse workshops in de vorm van break-out sessies en een netwerkmarkt waar we op een interactieve manier onder andere de lessen van ondernemen tijdens coronatijd bespreken. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor terugkerende thema’s zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in geheel Den Haag. Binnenkort ontvang je meer informatie over de workshops en kun je je daarvoor inschrijven. Uiteraard wordt deze inspirerende dag afgesloten met een ouderwets gezellige netwerkborrel.

Kom je ook? Meld je dan aan. Zo ben je als eerste op de hoogte van de workshops en zorg je dat je er bij kan zijn.

Alles zal conform de RIVM-richtlijnen verlopen. Meer informatie? Ga naar het Ondernemersportaal en volg ons via Twitter, LinkedIn en Facebook.