Direct naar de inhoud

Netwerken

Netwerken is belangrijk voor ondernemers . Door te netwerken kom je in contact met klanten, leveranciers en zakenpartners en krijg je meer opdrachten. Op deze pagina vind je meer informatie over netwerken en hoe de gemeente Den Haag jou hierbij ondersteunt.

Op 31 mei vindt Den Haag Onderneemt! 2022 plaats. Voor de vierde keer wordt dit evenement georganiseerd speciaal voor Haagse ondernemers. Dit keer in de Fokker Terminal.

Ondernemers kunnen lid worden van een businessclub of een ondernemers- of winkeliersvereniging. Deze verenigingen zijn een klankbord voor de aangesloten ondernemers en bevorderen de onderlinge contacten. Vaak treden ze op als contact tussen hun leden en de overheid en andere instellingen.

De gemeente organiseert 4 keer per jaar een OndernemersOntbijt Den Haag. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken gemeente en ondernemers een thema en wisselen ervaringen uit. Doel is om de samenwerking te versterken. Lees hoe je je kunt aanmelden voor dit ontbijt.

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Heb je hier al ideeën over maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Schrijf je dan snel in voor de Ondernemersschool Den Haag. De Ondernemersschool heeft één doel: jou zo goed mogelijk voorbereiden op het ondernemerschap.