Direct naar de inhoud

Make Impact, Get Funding

Voor de ontwikkeling van innovaties zijn verschillende soorten subsidies beschikbaar. Het vinden van een geschikte subsidie en het aanvragen daarvan is echter een vak apart. ImpactCity heeft daarom het programma ‘Make Impact, get funding’ ontwikkeld. Zij helpen veelbelovende duurzame start- en scale-ups bij het vinden van de juiste subsidie en begeleiden hen bij het schrijven van de subsidieaanvraag.

Werk je aan een innovatie voor een duurzamere economie en ben je op zoek naar een subsidie van € 50.000 tot 3 miljoen euro? Is je bedrijf gevestigd in de regio Den Haag of ben je van plan naar deze regio te verhuizen? Er zijn tal van regionale, nationale en Europese subsidies beschikbaar om de ontwikkeling van je bedrijf te versnellen.

Balance

ImpactCity heeft in samenwerking met Balance een programma opgezet om duurzame start- en scale-ups te begeleiden bij hun subsidieaanvraag. Balance heeft 25 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij het verkrijgen van subsidies. ImpactCity biedt je de kans om je door hen te laten begeleiden, terwijl ImpactCity de rekening betaalt!

Aanmelden voor het programma kan tot 1 oktober 2022. Ga naar de website van ImpactCity voor meer informatie en aanmelden.