Direct naar de inhoud

Hoe ziet de toekomst van de Haagse binnenstad eruit?

De binnenstad. Het hart van Den Haag en een bruisende plek waar mensen samenkomen om te ontspannen, winkelen, werken, studeren of wonen. Heb jij ideeën hoe de binnenstad een nog fijnere plek wordt? Praat dan mee via www.binnenstadsplan2030.denhaag.nl.

De gemeente en Stichting Binnenstad Den Haag werken aan een toekomstvisie voor de Haagse binnenstad. In het nieuwe plan staan straks de belangrijkste aandachtspunten voor de komende 10 jaar. Hier gaan de ondernemers, eigenaren, bewoners, ontwikkelaars, beleggers en andere gebruikers van het gebied de komende jaren aan gaan samenwerken en investeren.

Op het Binnenstadslab Online kan iedereen reageren op acht stellingen over de binnenstad. Ze gaan over onderwerpen als groen, parkeren, fietsers en voetgangers, bezienswaardigheden, cultuur, uitgaan en evenementen. De stellingen beschrijven elk een richting waar Den Haag voor zou kunnen kiezen. Doel van alle gesprekken met de stad is een breed gedragen toekomstvisie voor het bekendste ‘visitekaartje’ van Den Haag.