Direct naar de inhoud

Haagse winteractiviteiten bekendgemaakt

Den Haag is dé betoverende winterstad van Nederland. Ook nu het winterprogramma in aangepaste vorm plaatsvindt. Het is enorm spijtig dat de Royal Christmas Fair geen doorgang kan vinden, maar de lichtjeshemel op het Lange Voorhout en andere plekken in de stad en Scheveningen schitteren ook dit jaar weer.

Het actuele programma met diverse evenementen is te vinden op denhaag.com/winter.

Winterprogrammering binnenstad

Een wandeling over het prachtig verlichte Lange Voorhout is een must, maar een winterse koetsrit is ook een bijzondere mogelijkheid. Van 17 t/m 24 december zijn er sfeervolle muzikale acts en in de laatste week voor kerst kun je bij de speciale inpakservice op Spuistraat 50 cadeautjes extra feestelijk laten verpakken.

Winterprogrammering Scheveningen

Op het Kurhausplein kun je schaatsen tijdens het Cool Event en bekijk ook zeker de ijssculpturen op de boulevard. Ook de levende kerststal in de Lourdeskerk zijn zeker een bezoek waard.

Uiteraard staat veiligheid hoog in het vaandel. Bezoekers worden op drukbezochte dagen gastvrij ontvangen door Haagse piccolo’s die naast een goede spreiding van het publiek informatie geven over het aanbod. Indien nodig zijn er ook verkeersregelaars en extra hosts aanwezig.

Fijne feestdagen!

Saskia Bruines, wethouder Economische Zaken gemeente Den Haag