Direct naar de inhoud

Gids ‘Naar toegankelijke Haagse evenementen’

Voorall, de belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking, heeft de gids ‘Naar toegankelijke Haagse evenementen’ uitgebracht. Hierin staat beschreven hoe je als evenementorganisator rekening houdt met mensen met een beperking die je evenement bezoeken.

Een goed toegankelijk evenement levert winst op voor iedereen. Evenementbezoekers met een beperking voelen zich welkom, bezoekersaantallen stijgen, de waardering voor het evenement neemt toe en het levert positieve mond tot mondreclame op. In de gids staan handige tips die jouw evenement ook voor mensen met beperking tot een bijzondere en positieve belevenis maken.

Samenwerking met Voorall

In Den Haag is nog veel mogelijk om evenementen toegankelijker te maken. Om dit te stimuleren biedt Voorall kosteloos haar samenwerking aan om evenementen beter te laten aansluiten bij de behoefte van bezoekers met een beperking. Dit kan door vooraf overleg te plegen, mee te denken met de plannen, kennis te delen, vragen te beantwoorden en ervaringsdeskundigen te laten testen tijdens het evenement en aan de hand hiervan advies uit te brengen. Wil je samen werken aan een toegankelijk evenement? Neem contact op met Voorall, via info@voorall.nl of bel 070 365 52 88. Meer informatie over Voorall vind je op www.voorall.nl