Direct naar de inhoud

Evenementen

Er zijn in onze stad veel mogelijkheden om een evenement te organiseren.  Het Centraal Evenementenbureau (CEB) van de gemeente Den Haag helpt je graag op weg. Het CEB kan je adviseren over en ondersteunen bij onderwerpen zoals subsidies, vergunningen, evenementen locaties, duurzaamheid en toegankelijkheid.

Evenementenwijzer

Organiseer je een evenement? Dan heb je in veel gevallen een vergunning nodig. Soms is geen vergunning of ontheffing nodig, maar is een melding voldoende. Vul de ‘Evenementenwijzer’ in en zie wat je nodig hebt.

Vergunningen en ontheffingen

Beleid evenementen

Wil je een groot evenement organiseren in Den Haag? Het Centraal Evenementenbureau van de gemeente kan je helpen met alle praktische zaken. Bijvoorbeeld bij het vinden van een geschikte locatie. Maar ook of het past binnen het evenementenbeleid, hoe je een vergunning aanvraagt en of je in aanmerking komt voor een subsidie.

Subsidies

Parkeren

Personeel

Bedrijfsafval

Je moet als bedrijf zelf regelen dat jouw afval wordt opgehaald. De gemeente haalt geen bedrijfsafval op, maar houdt wel goed in de gaten of dit volgens de regels gebeurt en deelt boetes uit als dat nodig is.