Direct naar de inhoud

‘Beste Ondernemer van Den Haag 2021’

Patrick van Aller van Gastropub & Brouwerij Van Kinsbergen is uitgeroepen tot Beste Ondernemer van Den Haag. Van harte gefeliciteerd! Om een positieve impuls te geven aan Haagse ondernemers, organiseerde mediaplatform Indebuurt de verkiezing ‘Beste Ondernemer van Den Haag’. Veel ondernemers werden genomineerd en kregen hartverwarmende reacties. Het was een close call maar uiteindelijk ging Patrick van Aller er met de titel ervandoor.

Heel veel Haagse ondernemers werden voorgedragen. Drie daarvan kregen de meeste stemmen: Anne & Max Fahrenheitstraat, Eiber Bier en Gastropub & Brouwerij Van Kinsbergen. Deze drie genomineerde ondernemingen gingen door naar de volgende ronde.

De winnaar

Stemmen voor deze ronde kon tot en met 21 maart 2021. Uiteindelijk kwam er, na het tellen van de stemmen, een winnaar uit de bus. En dat is… Gastropub & Brouwerij Van Kinsbergen!

Eigenaren Patrick van Aller, zijn vrouw Lara Bakker en Bas Kokshoorn zijn dolblij met de prijs. “Eindelijk hebben we weer eens wat gewonnen!” roept Patrick enthousiast. Hij en zijn collega’s bedenken telkens weer wat nieuws om de coronatijd tóch enigszins goed door te komen, zoals de gezellig verlichte kersthuisjes voor de pub afgelopen december. Patrick: “Maar zoals alle ondernemers zijn we deze coronatijd zo langzamerhand flink zat.”

Gefeliciteerd Gastropub & Brouwerij Van Kinsbergen!

Dat Gastopub & Brouwerij Van Kinsbergen heeft gewonnen, betekent overigens niet dat de andere ondernemers weinig stemmen kregen. Integendeel, alle genomineerden kregen bergen stemmen. Daarnaast ontvingen we op de redactie ontzettend veel complimenten voor tientallen Haagse ondernemers. Ook de andere twee genomineerden, Anne & Max Fahrenheitstraat en Eiber Bier, kregen de meest hartverwarmende reacties. Dus, Haagse ondernemer: lekker bezig, jij maakt Den Haag weer een beetje leuker.

Bron: Indebuurt.nl